Mørkholt Hage Grundejerforening

Klik for zoom

Godt nytår!

Et lidt forsinket godt nytår.
Nu har vi taget hul på 2017, og mon ikke alle glæder sig til, at solen kommer lidt højere på himlen.
Kysten har igen skiftet lidt udseende her hen over vinteren. Der er blevet taget lidt mere strand nogle steder og andre steder er der lagt mere på. Vores strand er blevet begunstiget med en masse sand, så det tegner godt, men lad os nu se, om det holder. Stranden ud for Mads Madsens Vænge er sluppet nådigt, værre ser det ud ude ved Vognkær enge. Fra Vognkærvej og ind i fjorden har havet taget et ordentlig bid af diget, og vandet har været igennem et par steder.

Af nyheder i vores område kan nævnes, at afvandingsrøret ved siden af vores bro, er blevet forlænget, så mon ikke problemerne her er løst for en stund. 
Kloakudvalget har haft besøg af Peder Hummelmose, Leif Skov, Keld Andersen og Morten Smith fra Vejle kommune. Dette møde har I jo alle fået en mail om. Det lyder nu som om, at beslutningen om kloakering i vores område er taget, men hvornår afhænger nok af, hvor vi bliver placeret i køen. Over 80% af grundejerne har skrevet under på opfordringen til kommunen, så mon ikke det gør indtryk og rykker os frem i køen.