Mørkholt Hage Grundejerforening

Klik for zoom

Bronedtagning II

Så er badebroen kommet godt i land igen

Vi var en glad flok beboere, der fik broen godt i land igen. Denne sommer kunne ikke stå helt mål med sidste år, men broen er alligevel blevet brugt flittigt i sommer.

Bestyrelsen havde sørget for det dejligste solskinsvejr, lavvande og stort set vindstille, så det kunne ikke være meget bedre. Der var en god blanding af deltagere. Nogle har prøvet det 30 -40 gange før, og der var også nybergyndere, der var med for første gang. Så erfaringen blev blandet godt op med gåpåmodet, så det hele gik op i en større helhed. Det var vist kun Søren, der blev lidt våd men heldigvis i en våddragt, så vandet blev indenfor. Birthe og Grethe havde smurt nogle velbelagte rundstykker, og så var der baefter tid til hygge og livlig snak med kaffe og lidt til ganen efter en flot indsats. Der blev også tid til snakke om lidt udvikling af broen til næste år, der skal jo altid ny produktudvikling til, så den bliver lettere at sætte op og blive mere stabil. Og tak til Ib fra campingpladsen for lån af truck, ellers havde det været et meget større slæb at få brofagene kørt væk fra stranden.
Det var en rigtig hyggelig formiddag. Vi ses samme sted til næste sommer. Mange tak fra bestyrelsen til alle der mødte op. Vi har taget et par fotos fra dagen, og der er jo højt humør og solskin.

Venlig hilsen
Henrik Stjernholm